Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji "Öğretmenimin Öğretmenine Ziyaret" Projesi ile Eskişehir'de
Okyanus Koleji "Öğretmenimin Öğretmenine Ziyaret" Projesi ile Eskişehir'de Okyanus Koleji "Öğretmenimin Öğretmenine Ziyaret" Projesi ile Eskişehir'de
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ankara İncek Okyanus Koleji olarak, TÜBİTAK proje yarışması doğrultusunda yaptığımız hazırlıklara kaynaklık etmesi adına 21 Aralık 2015 Pazartesi günü EAP 11. Sınıf öğrencisi Esra Uçar ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Duygu Can Sarıtaş önderliğinde gerçekleşen bu etkinlikte, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Hocası Doç. Dr. Hülya Pilancı ziyaret edildi.

Öğrencimiz Esra Uçar, projemize kaynaklık etmesi adına Doç. Dr. Hülya Pilancı'nın "Türkçenin Güncel Sorunları" isimli dersine katıldı. Esra Uçar hem üniversite dersliğinde üniversite hocasından ders almanın mutluluğunu yaşadı, hem de projesine fikir oluşturması adına üniversite öğrencileri ile bilgi alışverişi yapabilme fırsatı yakaldı. 

Doç. Dr. Hülya Pilancı, "Böyle etkinliklere olanak tanıyan Okyanus Kolejleri'ne teşekkürlerimi sunuyor ve mezun öğrencimle yıllar sonra tekrar bir projede çalışmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Doç. Dr. Hülya Pilancı'ya projemize katkılarından ve bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Zeynep Güler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Zeynep Nazlı Güler
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 17:04
Okunma
:
1.817 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları