Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | İncek Okyanus Koleji Lisesi'nde Kariyer Kulüpleri'yle Kariyer Rehberliği Devam Ediyor
İncek Okyanus Koleji Lisesi'nde Kariyer Kulüpleri'yle Kariyer Rehberliği Devam Ediyor İncek Okyanus Koleji Lisesi'nde Kariyer Kulüpleri'yle Kariyer Rehberliği Devam Ediyor
  • Paylaş
İncek Okyanus Anadolu Lisesi Rehberlik Zümresi tarafından organize edilen Kariyer Kulübü etkinlikleri kapsamında okul konferans salonunda 26 Şubat 2016 Cuma günü, TOBB Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Pınar Uğurlu, seminer verdi.

Okyanus Koleji öğrencileri, Kariyer Kulüpleri sayesinde hayal ettikleri meslekler hakkında bilgi sahibi olmaya bu kez Psikoloji Bölümü ile devam etti. Öğrenciler onlar için hazırlanan sunum  sayesine "Psikoloji Bölümü", "İş Olanakları" ve bu bölümü okurken karşılaşabilecekleri etkenler hakkında fikir edindiler. 

Bu etkinlik çerçevesinde, TOBB Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Pınar Uğurlu tarafından, öğrencilere Pskiloji Bölümü ile merak ettikleri tüm sorulara cevap verecek bir sunum gerçekleşti.

Sunum sonunda teşekkürlerini bildirmek için Okul Müdürü Derviş Tekel Pınar Uğurlu'ya çiçek takdim etti.


Haber
:
Zeynep Güler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Zeynep NAZLI GÜLER
Tarih
:
04 Mart 2016, Cuma 20:06
Okunma
:
1.136 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları