Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ankara Okyanus Lösante Hastane Açılışında
Ankara Okyanus Lösante Hastane Açılışında Ankara Okyanus Lösante Hastane Açılışında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Lösemili Çocuklar Vakfı'nın ülkemizde başlattığı kampanya sonucunda yapılan Lösante Hastane'si Anakara Okyanus Koleji sponsorluğunda görkemli bir törenle açıldı.

Ankara'da 10 Mayıs 2015 tarihinde görkemli bir şekilde açılışı yapılan LÖSANTE Hastane'si, Okyanus Kolejleri gibi gönüllü olan farklı kuruluşlarca yapılan etkinlikler sayesinde bir festivale dönüştü.

Ankara Okyanus Kolejleri gelen misafirleri, gönüllüleri ve Lösemili Çocukları stantta ağırlayarak çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Yüz boyama, palyaço, balon dağıtımı gibi aktiviteler çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Lösante Hastane'si açılışında yapılan etkinlikler hakkında konuşan Ankara Okyanus Koleji Sorumlusu Onur Kaşkaya, "Açılışta katılımcılarının standımıza ve etkinliklerimize olan ilgisi bizi çok mutlu etti. Bu mutluluğu Lösemili Çocuklara ve Vakf'a yaptığımız etkinlikte harcadığımız emek ve gönüllülükle sağlamış olmak da ayrıca bir gurur kaynağıydı bizim için. Etkinlik, çocuklarımızın yüzündeki gülücükler ve bize sundukları teşekkürle bizim için oldukça anlamlı hale geldi." dedi. 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
20 Mayıs 2015, Çarşamba 10:52
Okunma
:
4.918 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları