Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ankara İncek Okyanus Koleji Ortaokul Ve Lise Kademesi Veli Toplantısı
Ankara İncek Okyanus Koleji Ortaokul Ve Lise Kademesi Veli Toplantısı Ankara İncek Okyanus Koleji Ortaokul Ve Lise Kademesi Veli Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ankara İncek Okyanus Koleji 29 Kasım Pazar Günü düzenlenen Şeb-i Arus gösterisinden sonra Ortaokul ve Lise kademesi öğrencileri için veli toplantısı yapıldı.

Ankara İncek Okyanus Koleji 29 Kasım Pazar Günü düzenlenen Şeb-i Arus gösterisinden sonra Ortaokul 5,6,7 ve Lise 9,10,11. Sınıf öğrencileri için veli toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda, öğrencilerin eksik kazanımları ve buna bağlı olarak velilerimizin öğrencilerine ve öğretmenlerimize destek amaçlı izlenilmesi gereken tutum ve davranışlar, genel olarak öğrencilerin not durumları, başarılarının üzerine nasıl daha yenisi konulabileceği konuları sınıf ortamında konuşuldu.

Birebir görüşme talebi olan velilerimiz de ayrıca danışman öğretmeni, branş öğretmenleri ve psikologlarla istişare yaparak fikir alışverişinde bulundular. 


Haber
:
Zeynep Güler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
zeynep nazlı güler
Tarih
:
03 Aralık 2015, Perşembe 00:31
Okunma
:
2.639 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları