Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ankara İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Kurucumuz Orhan Özbey ile Bir Araya Geldiler
Ankara İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Kurucumuz Orhan Özbey ile Bir Araya Geldiler Ankara İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Kurucumuz Orhan Özbey ile Bir Araya Geldiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ankara İncek Okyanus Koleji öğrencileri 12 Ocak 2016 Çarşamba günü Okyanus Kolejleri Kurucusu Sayın Orhan Özbey ile "Besinlerin Yolculuğu" adlı kitabı üzerine söyleşi yapma ve besinlerin insan hayatındaki önemini dinleme imkanına sahip oldular.

Orhan Özbey değerli eseriyle ilgili sözlerine; "Besinlerin ağızdan başlayan ve vücudumuzdaki 100 trilyon hücreye her an hayat veren yolculuğudur. "diye başlayarak öğrencilerimize besinler ile ilgili engin bilgilerini aktardı.

Orhan Özbey söyleşide, "Hayatın sürekliliği, binlerce sistemin çok ahenkli çalışmasına bağlıdır. Hayatın sürekliliğine katkısı olan her organın çalışmasındaki zamanlama ve aralarındaki uyum, en ufak bir aksaklığa meydan vermeyecek bir hassasiyet gerektirmektedir." dedi.

Ayrıca söyleşi sonunda Orhan Özbey, "Besinlerin Yolculuğu" ve "Hayat Alfabesi" adlı kitaplarını Okyanus Koleji'nin her bir öğrencisine tek tek imzalı olarak hediye etti. Kurucularından imzalanmış esere sahip olma ayrıcalığını yaşayan öğrenciler de söyleşiden daha bilgili ve mutlu bir şekilde ayrıldılar.


Haber
:
Zeynep Güler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ZEYNEP NAZLI GÜLER
Tarih
:
19 Ocak 2016, Salı 14:41
Okunma
:
2.275 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları