Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Bundan böyle GENÇ GÖNÜLLÜLER Var!
Bundan böyle GENÇ GÖNÜLLÜLER Var! Bundan böyle GENÇ GÖNÜLLÜLER Var!
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri okul meclis başkanlarının kurduğu 'Genç Gönüllüler' sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Genç Gönüllüler; Okyanus Koleji öğrencilerinin okul meclis başkanları iradesinde kurulmuş, temsil ettikleri öğrenciler inisiyatifinde bulunan, sosyal sorumluluk projeleri üreten bir grup. Projelere liderlik eden temsilciler 'Her Okyanus Koleji öğrencisi bir Genç Gönüllüdür de' diyor. Yararlı olmayı ilke edinen Genç Gönüllüler, topluma sağlayacakları yararı düşünerek, yapacakları iyilikleri bilerek;  ‘İyi ki Varız!’ sloganıyla yola çıktı. 

Sosyal Sorumluluk, Eğitimdir 

İyilik yapmak için elbirliği yapan gençler; yeni hayatlar tanıyor, başka öyküler dinliyor. İletişim kurdukları, destek verdikleri her organizasyon; Okyanus Kolejleri değerler eğitiminin de bir parçası oluyor. Genç Gönüllülerin sosyal sorumluluk projeleri; yardımlaşma, paylaşma, bir diğeri için özveride bulunmak gibi yüksek değerlerden başka; beraber çalışma, ekip olma, yönetim, organizasyon, planlama, kaynak yönetimi gibi bireysel ve sosyal gelişim eğitimini de yaşayarak öğreniyor.

Okyanus Koleji öğrencilerinin iyilik için çarpan kalpleri, Genç Gönüllüler organizasyonlarıyla bir araya geliyor.

 Genç Gönüllüler'in Gerçekleştirdiği Projeler

Genç Gönüllüler Aralık, Ocak ve Şubat aylarında 6 Nokta Körler Derneği'ni ziyaret etti. Bunun yanı sıra Kalp Vakfı yararına bir kermes düzenlediler. Ayrıca bir ilkokulun ihtiyaçlarını gidermek için Okyanus öğrencileriyle el ele verdiler.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
06 Nisan 2015, Pazartesi 09:43
Okunma
:
7.994 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları