Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Adana Okyanus'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Adana Okyanus'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Adana Okyanus'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji 28 Ekim 2015 Çarşamba günü Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Adana Okyanus Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın marşlarına eşlik eden öğrenciler ve konuklar ellerindeki bayrakları sallayarak muhteşem bir görsel şölen oluşturdular.

Bando takımının dinletisinin ardından Türkçe öğretmenlerimiz Melike Üçel ve Ayten İlknur’un hazırlamış olduğu program, 8-C sınıfından Ayşe Begüm Çetin ‘Bir Resim Yap Çocuğum’ adlı şiiri okuması ile başlamıştır. Şiir eşliğinde Atatürk’ün 9 parçaya bölünmüş dev portresi öğrenciler tarafından birleştirilmiştir. Daha sonra ortaokul öğrencilerimiz tarafından ‘Cumhuriyet’ adlı tiyatro sergilenmiştir.

Büyük alkışlar eşliğinde ilkokul 3.sınıf öğrencilerimiz halk oyunları gösterisi ile sahneye çıkmışlardır. Halk oyunları gösterisinin ardından ilkokul 4.sınıf öğrencileri tarafından oluşturulan koro ile ‘Cumhuriyet Marşları’ söylenmiştir. Programda izleyiciler zaman zaman duygusal dakikalar yaşayıp, zaman zaman yerlerinde duramayarak coşup eğlendiler.

Bu anlamlı gün, büyük bir sevinç ve mutlulukla 10.Yıl Marşı’nın çalınması ve öğrencilerin ellerindeki bayrakları sallayarak marşa eşlik etmesiyle son buldu.

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
GİZEM YILMAZ
Tarih
:
17 Kasım 2015, Salı 23:55
Okunma
:
3.318 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları