Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Adana Okyanus Koleji Lise Öğrencileri "Havacılık Kulübü" Adana Havalimanı'nda
Adana Okyanus Koleji Lise Öğrencileri "Havacılık Kulübü" Adana Havalimanı'nda Adana Okyanus Koleji Lise Öğrencileri "Havacılık Kulübü" Adana Havalimanı'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Havacılık Kulübü öğrencileri, 29 Şubat 2016 Pazartesi Günü Kariyer Kulüpleri projesi kapsamında Adana Havalimanı'nı ziyaret ettiler.

Adana Okyanus Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, 29 Şubat 2016 Pazartesi Günü saat 10.00-13.00 arasında Adana Havalimanını ayrıntılı bir şekilde gezerek gerçek ortamda uçuşun nasıl gerçekleştiğini Pilot ile sohbet ederek öğrenme fırsatı buldular.

Rehber Öğretmeni Selin Alankuş'un organize ettiği eğitim gezisi, öğrencilerin BORAJET firmasına ait uçağın kokpitine girmeleri ile başladı.

Öğrenciler, uçağın kokpit koltuğuna oturarak pilot eşliğinde uçağın nasıl havalandığını öğrenme şansına sahip oldular.

Sonrasında ise öğrenciler, uçuşların en önemli noktası olan uçuş kulesini gezdi ve bir uçağın inme noktasını görevlilerin nasıl belirlediğini, pilotlar ile nasıl diyalog kurulduğunu canlı canlı izleme imkanına da sahip oldular.

 


Haber
:
Serpil Yiğit
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
02 Mart 2016, Çarşamba 19:24
Okunma
:
2.221 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları