Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Adana Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Çağ Üniversitesi'nde
Adana Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Çağ Üniversitesi'nde Adana Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Çağ Üniversitesi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Lise öğrencileri, 17 Şubat 2016 Çarşamba günü 10.00-13.00 saatleri arasında 9-10. Sınıflar "Psikoloji- hukuk- ve Uluslararası İlişkiler Kariyer Kulüpleri" kapsamında, 11.ve 12. Sınıflar ise "Üniversite Tanıtım Programları" dahilinde Çağ Üniversitesi'ni ziyaret ettiler.

Adana Okyanus Koleji Lise öğrencileri bu geziyle, üniversite sınavları sonucunda tercih edecekleri bölümleri tanıma fırsatına sahip oldu. 

Rehber öğretmeni Selin Alankuş'un organize ettiği Çağ Üniversitesi gezi etkinliği vakıf üniversiteleri arasında Türkiye’de ilk ve tek olan "Uzay Gözlem ve Araştırma Merkezi" tarafından desteklenen PLANETORYUM (Gezegen evi) video gösterisi ile başladı. Öğrencilerin dikkatle izlediği uzay yolculuğu videosunun ardından sunumlar başladı.

Toplantı salonuna geçilerek Çağ Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr Mustafa Başaran Uluslararası Finans ve Bankacılık, Yrd. Doç Dr Sami Doğru Hukuk, Prof. Dr Deniz Aynur Güler Psikoloji bölümlerini ayrıntılı bir şekilde anlatarak gerçekleştirdikleri sunumlarda öğrencileri bilgilendirdi.


Haber
:
Serpil Yiğit
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
SERPİL YİĞİT
Tarih
:
24 Şubat 2016, Çarşamba 22:09
Okunma
:
2.044 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları