Tatvan Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri Çocuk Haklarını Öğreniyor
Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri Çocuk Haklarını Öğreniyor Okyanus Koleji  İlkokul Öğrencileri Çocuk Haklarını Öğreniyor
''20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun''

Öğrencilerimiz çocuk haklarını öğreniyor, öğretiyor ve sahip çıkıyorlar. 17 Kasım ve 18 Kasım günlerinde ilkokul öğretmenleri ve okul başkanları eşliğinde, çocuklarımıza rehberlik birimi tarafından hazırlanan çocuk hakları videoları ile bilgilendirme çalışmaları yapılacak, hazırladıkları etkinliklerle haklarını dile getirecek sosyal bir sorumluluk çalışması gerçekleştireceklerdir.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu güzel çalışmaları için tebrik eder, tüm çocukların "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününükutlarız.

EDA NUR OĞUZ
Fırat TUMBUL