Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri Düşünce Becerileri Dersinde.
Halkalı Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri Düşünce Becerileri Dersinde. Halkalı Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri Düşünce Becerileri Dersinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
21.11.2017 Salı günü Bulutlar grubu öğrencileri Düşünce Becerileri Dersinde Nepman gelişim setinde bulunan küplerlebireysel gelişimlerini beceri ve algı seviyelerini geliştirmek için çabaladılar.

Nepman Küpleri Kitabının yönlendirmeleriyle basitten karmaşığa, kolaydan zora doğru ilerleyen çalışmaların bir kısmı yapıldı. Okul öncesinde bilinçaltında tümevarım, tümdengelim yöntemlerinin oluşması, yön, renk ve şekil kavramlarının belirginleşmesinde önemli rol oynamaktadır. Okuma yazma eğitiminden önce öğrencilerin yer yön kavramlarını öğrenmeleri hem bu eğitimi hızlandırır, hem de okulu mutlulukla gidilecek bir yer haline getirir. Bu kitabın uygulanmasında çocuğun şekilleri yapabilmek için farklı yöntemler denemesi gelişim açısından şarttır. Her çocuk mutlaka şekil yapabilmelidir. Yeni çıkmış olduğumuz bu yolda Bulutlar grubu öğrencileri olarak öğrendiklerimiz olduğu gibi elbette öğrenecekte çok şeyimiz bulunmaktadır.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
02 Aralık 2017, Cumartesi 12:01
Okunma
:
756 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları