Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yaz Spor Okulları Öğrencileri Piknik Etkinliğinde Buluştular.
Yaz Spor Okulları Öğrencileri Piknik Etkinliğinde Buluştular.
  • Paylaş
18 Haziran 2018 Pazartesi günü açılan Okyanus Yaz Spor Okulların da 6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol v.b , spor dallarında eğitim alıyorlar.

      Çocuklara eğitimle eğlenceyi bir arada sunan okyanus kolejleri Yaz Spor Okulları’nda her dönem sonunda gerçekleşen dış mekan gezileri ile çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor.

      Bu kapsamda; Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nın katılan öğrencileri bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yaptılar.

     Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'na katılan Çekmeköy , Ataşehir ve Sancaktepe Kampüsleri öğrencileri Okyanus Kolejleri Sancaktepe Kampüsü'nde bir araya geldiler.

     20 Temmuz 2018 Cuma günü saat 12:00-15.00 arasında Okyanus Kolejleri yaz spor okulu öğrencileri belirtilen kampüslerde aralarında takım oluşturarak çeşitli etkinlikler yaptılar. Farklı kampüslerdeki öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlenen etkinlikte heyecanlı, çekişmeli ve zevkli geçen etkinlikler sonunda kazanan dostluk oldu.


Haber
:
Ayşenur Şimşek
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Burcu Uzun
Tarih
:
23 Temmuz 2018, Pazartesi 14:37
Okunma
:
1.349 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları