Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | MentalUp Zihinsel Gelişim Programında Başarı Gösteren Öğrenciler
MentalUp Zihinsel Gelişim Programında Başarı Gösteren Öğrenciler
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nde MentalUp Zihinsel Gelişim Programında Başarı Gösteren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Adana Okyanus Koleji ilkokul kademesinde ikinci dönemde MentalUp zihinsel gelişim programında başarı gösteren öğrenciler ödüllerini aldı.

Okyanus Kolejleri ilkokul kademesinde öğrencilerimiz; dikkat, hafıza, analitik düşünme, görsel ve mekânsal algı, problem çözme, planlama, kavramsallaştırma gibi zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla TÜBİTAK desteği ile hazırlanmış MentalUP Zihinsel Gelişim Egzersizlerini yıl boyunca uyguladılar.

Oyun şeklinde ve eğlenceli egzersizler içeren uygulama sayesinde öğrenciler teknolojinin verimli ve faydalı yönde kullanımının yanı sıra kendilerini geliştirme fırsatını buldular.

Adana Okyanus Koleji öğrencileri tarafından keyifle kullanılan programın verilerine dayanarak, öğrencilerimizi motive etmek ve kullanımı arttırmak amacıyla  MentalUp programında üstün başarı göstermiş ve düzenli kullanım sağlayan öğrencilere rehber öğretmenler tarafından ‘Üstün Başarı Belgesi Sertifikası’ ve şampiyonluk madalyaları takdim edildi.

Adana Okyanus Koleji olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
12 Haziran 2017, Pazartesi 10:22
Okunma
:
1.289 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları