Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Lara Kampüsü Tanıtım Gününü Gerçekleştirdi
Lara Kampüsü Tanıtım Gününü Gerçekleştirdi
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinin Türkiye genelinde 30. ve Antalya'nın 2. si olan Lara Kampüsü tanıtım günü büyük bir katılımla gerçekleşti.

Yeni kampüsün eylül ayında açılacağını müjdeleyen Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Tarık Atasever ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Egemen Alaşehirli Türkiye genelinde eğitime yapılan yatırımlardan, yetenek merkezli bir okul olarak uygulanan eğitim sistemimizden, 2019 yılında LGS de Türkiye 1.lerinin  Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir kampüslerimizdeki öğrencilerimizden çıkarak gösterdiği başarıdan ve teniste hem kız hem erkek takımlarımızın dünya birincisi olarak elde ettikleri tenis şampiyonluğundan gururla bahsetti.

Lara kampüsü 1250 öğrenci kapasite ile toplam 12.000 m2 kapalı alan, 3.500 m2 açık alana sahip olup; Okul Öncesi, İkokul, Ortaokul , Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi olarak eğitimde öncülüğüne devam edecektir. Konferans salonu, yüzme havuzu, sportif faaliyet ve sanatsal etkinlik alanları,geniş bahçesi , bilimsel araştırma laboratuvarları gibi birçok alana sahip olacak olan yeni şubemizin kayıt çalışmaları devam etmektedir.

Tanıtım gününe Muratpaşa Belediyesi başkan vekili Hüseyin Sarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta daire başkanı Muharrem Kaburgacı, Almanya Federal Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Mr. Wolfgang Wessel, Antalya Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Ali Çam, basın dünyasının önemli isimlerinden Turizm Dünyası programının sunucusu Nesrin Mater, İstanbul Production şirket sahibi Arif Çelik, Agider Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği yönetim kurulu üyesi Taliha Salman ve dernek başkanı Figen Sayın, Akdeniz Üniversitesi ekonometri bölümü Prof. Dr. Abdülkadir Kökocak, Antalya dernekler başkanı Denz Akgün, Kosova Cumhuriyeti Bakan danışmanı Doç. Dr. Emin Serin, Anadolu Hastanesi kardiyolog Prof. Dr. Emir Kubilay Şenen, OSMED dernek başkan Murat Arıncı ve başkan yardımcısı Nihal Arıncı, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Medical Park Hastanesi anlaşmalı kurumlar sorumlusu Aray Şenli, Antalya Face dergi sahibi Fulya Sarman ve editörü Mert Yaman, İncity dergi editörü Murat Yılmaz, XL ve Female dergi pazarlama ve satış danışmanı Naciye Bıçkıoğlu, aile yaşam koçu Müberra Kılıç, Dünya Göz hastanesi hastanesi müdürü Cevat Süslü, Ballıpınar diş kliniği müdürü Abdullah Özkarslı ve kurumsal iletişim sorumlusu Songül Yılmaz, Antalya Tıp Merkezi anlaşmalı kurumlar sorumlusu Nesrin Hakikatoğlu, Candid tur genel müdürü Mesut Şimşek,Bakırcılar dekorasyon firma sahibi Nurhan Barkır Arıtürk,turizmci Müge Ocak, Antalya Emniyet Müdürlüğü emekli emniyet müdürü Sezer Durmuş,Sema güzellik salonu sahibi Sema Tekin, Kazakistan Kültür ve dayanışma dernek başkan ve üyeleri, Van kültür dernek başkan ve üyeleri, Anadolu Hastanesi anestezi uzmanı Hakan Öner, Hacı Saad restoran genel koordinatör Mehmet Şerifoğlu, Balıkçı İsa restoran sahibi İsa Ekici, Fırınella cafe ve pastane zinciri sahibi Aydın Dağ, Kemer Grand Nar Otel işletmecisi Coşkun Ceyhun, Derviş restoran sahibi Derviş Uyanık, Chocco cafe sahibi Mustafa Seçer gibi isimler katıldı.

 

 


Haber
:
Nihal Göktepe
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
03 Temmuz 2019, Çarşamba 12:49
Okunma
:
4.111 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları