Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Küresel Bir Kampanya Olan 04 Kasım Okul Dışarıda Gününe Bizlerde Özel İncek Okyanus Koleji Anaokulu Olarak Destek Veriyor ve Katılıyoruz.
Küresel Bir Kampanya Olan 04 Kasım Okul Dışarıda Gününe Bizlerde Özel İncek Okyanus Koleji Anaokulu Olarak Destek Veriyor ve Katılıyoruz.
  • Paylaş
Küresel bir kampanya olan 04 Kasım Okul Dışarıda Gününe bizlerde Özel İncek Okyanus Koleji Anaokulu olarak destek veriyor ve katılıyoruz.


Açık havada öğrenim,çocuğun öğrenme ile arasındaki ilişkiyi güçlendirir ve çevresiyle daha kuvvetli bağ kurmasını sağlar.Oyun oynamak yalnızca dayanıklılık,ekip çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini geliştirmekle kalmaz ,aynı zamanda çocukların çocukluklarından zevk almalarının merkezinde yer alır.Çünkü oyun ,çocuğun en öncelikli uğraşıdır.
İncek Okyanus Koleji Anaokulu olarak çocuklarımıza doğa sevgisi aşılamak,çevre bilinci oluşturabilmek,doğayı korumak,ortak kullanım alanlarına saygı duymak,çevreye duyarlılık kazandırmak,canlıların yaşam alanlarına zarar vermemeleri için keşfi önemsiyor ve dışarıda çevre ile öğretimin birleşmesine destek de bulunuyoruz.


Haber
:
Özlem Özdemir
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Gözde Dereli,Özlem Özdemir,Merve Akaröz,Çiğdem Güler,Sernur Tunçel
Tarih
:
06 Kasım 2021, Cumartesi 16:13
Okunma
:
478 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları