Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
  • Paylaş
7 Haziran 2017 Çarşamba Günü Okul Bahçesinde Gerçekleştirilen Mezuniyet Gecesinde Velilerle Birlikte Heyecanlı Anlar Yaşandı.

7 Haziran 2017 Çarşamba günü okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet gecesinde velilerle birlikte heyecanlı anlar yaşandı.

Mezuniyet programı Ortaokul Kademe Müdürü İpek ÖLÇER'in  açılış konuşması ile başladı.

Mezun olan öğrenciler hiç sönmeyecek meşalelerini kendilerinden küçük dönemlere emanet ettiler.

8. ve 4. sınıf öğrencilerine öğretmenleri tarafından temsili diplomalar teslim edilirken okul dereceleri açıklandı. 1. olan öğrenciler mezuniyet kütüğüne plakalarını çaktılar.

4.Sınıfların 1.si olan öğrencimiz Pamira ERBAŞ ile Okul Öncesi ve İlkokul Kademe Müdürü Su Asuman DEMİRÖZ kütüğe plakayı birlikte çakmanın sevincini ve heyecanını yaşadılar.

Okul birincilerinin konuşması, bayrak ve flama teslimi sonrası keplerini atan öğrencilerin aileleri de en az onlar kadar büyük bir sevinç yaşadılar.

Tören öğrencilerin eğlenmesiyle sona erdi.

Okyanus Kolejleri, her zaman Okyanus Ailesi'nin bir ferdi olacak olan öğrencilerini sevgiyle uğurlarken, bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor...


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gözde GÖK
Tarih
:
12 Haziran 2017, Pazartesi 14:39
Okunma
:
1.320 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları