Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çekmeköy Okyanus Kolejinde Yaz Spor Okulları Eğlenceli Aktiviteler İle Başladı.
Çekmeköy Okyanus Kolejinde Yaz Spor Okulları Eğlenceli Aktiviteler İle Başladı.
  • Paylaş
Yaz spor okullarında amacımız öğrencilerin sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak, çeşitli spor branşlarını sevdirmek, tanıtmak, yeteneklerini ilgi ve ihtiyaçlarını sergileyebilecekleri bir ortam oluşturarak, yaz tatilinin keyfini çıkarmalarını sağlayabilmektir

18 haziran 2018 Pazartesi günü başlayan Çekmeköy Okyanus Koleji Yaz Spor Okulunda ; Sabah sporu, yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik, eğitsel oyun, drama, ingilizce oyun, sinema, karaoke gibi spor dalları ve aktivitelerle eğitim alıyorlar. 2018 yılı yaz spor okulu ders programımıza sportif aktiviteler ile öğrenciler hem bireysel, hem takım halinde eğlenerek oynadıkları oyunlar ile gelişimlerini desteklemektedir.

            ''Oyunlar çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimini sağlayan bir araçtır'' düşüncesiyle tüm öğrencilerin aktif olarak katılımının hedeflendiği oyunlar, etkinlikler ve yarışmalar; derlerimizde güvenlik tedbirleri alınarak öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilmektedir.

            Çekmeköy Okyanus Koleji yaz spor okulu derslerde oynatılan oyunlarda tek kazanan doyasıya eğlenen tüm öğrencilerimizdir.


Haber
:
Ayşenur Şimşek
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nurkan Yanık
Tarih
:
23 Haziran 2018, Cumartesi 16:48
Okunma
:
1.691 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları