Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün"
Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün"
  • Paylaş
Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, 5.sınıf öğrencilerimizle “FUTBOL” mesleğini tanımak için FENERBAHÇE DEREAĞZI TESİSLERİNDE U21 takımıyla bir araya geldi.

Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, Ortaokul Rehber Öğretmeni Seda Sarma eşliğinde “Futbolcu “ olmak isteyen 5.sınıf öğrencilerimizle 13.03.2018 tarihinde Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’nde U-21 takımı ile meslek deneyim aşamasını gerçekleştirdik,  öğrenciler merak ettiği soruları U-21 takımı teknik sorumlusu Şenol ÇORLU ve takım antrenörü Gökhan BOZKAYA’ ya sorma şansı yakaladılar. Aynı zamanda futbolcularla antrenman yaparak meslek deneyimini gerçekleştirdiler.

Antrenman sonrası Şenol ÇORLU öğrencilere kendi meslek kariyerinden ve deneyimlerinden bahsederek öğrencilere ilginin, yeteneğin yanında disiplinli ve verimli çalışmanın da önemli olduğunu belirtti. U-21 takımına projemize olan katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.


Haber
:
Cansu Doğan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
CANSU DOĞAN
Tarih
:
14 Mart 2018, Çarşamba 09:06
Okunma
:
814 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları