Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bornova Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri Bilim Ve Teknoloji Haftasını Kutladılar
Bornova Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri Bilim Ve Teknoloji Haftasını Kutladılar
  • Paylaş
8-14 Mart 2018 tarihleri arasında Bilim Ve Teknoloji Haftası Bornova Okyanus Koleji İlkokul kademesi öğrencileri çeşitli aktivitelerle kutladılar.

Birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimiz atık materyalden tasarladıkları robotları, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz ise tasarladıkları uzay araçlarını kat koridorlarında sergilediler.
Üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz ünlü bilim adamları hakkında araştırma yaparak hazırladıkları afişleri sergilediler.
Teknolojinin yararı ve zararına yönelik karikatürlerin yer aldığı sergi ile hem eğlendiler hem düşündüler.
‘’Bunların Biliyor musunuz?’’ köşesinde günlük hayatta sürekli tanık oldukları ama farkında olmadıkları bilgilerle karşılaştılar. 
Hafta boyunca düzeylerine uygun evde de rahatlıkla yapabilecekleri malzemelerle yapabilecekleri deneylerini okulumuzun Fen Laboratuarın da gerçekleştirdiler.
‘’Bilimsel Bilmeceler’’  etkinliğinde hafta boyunca her gün değişen sınıf düzeyine uygun hazırlanan soruları cevapladılar. 
 Ege Üniversitesi ARGEFAR Laboratuarına geziye giderek bilim ve teknolojiye olan meraklarının artması sağlandı.
Bilim ve Teknoloji haftası kutlama programını ‘’Bilimsel Bilmeceler’’ etkinliğinde en çok doğru cevap veren öğrencilerin sertifikalarını almaları ile tamamlandı.
 


Haber
:
Şefika Çakır
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 20:40
Okunma
:
938 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları