Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bornova Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı
Bornova Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı
  • Paylaş
Ortaokul Ve Lise Kademesi Öğrencilerinin Hazırladığı Duygu Yüklü Program Büyük Beğeni Aldı

Bornova Okyanus Koleji ortaokul ve lise öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir anma programı düzenledi. Kurtuluş Savaşı'nın önsözü olan Çanakkale'deki dehası ile adını dünyaya duyuran Gazi Mustafa Kemal ve Kahraman Türk Askerlerinin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Gazi Mustafa Kemal’in “Biz Anafartalar’da bir Darülfünun (Üniversite) gömdük.” cümlesinden yola çıkarak; oratoryo, tiyatro, lirik dans, koro ve İngilizce sahne gösterilerinin bir araya toplanıp bir bütün haline getirilen müzikal tadındaki gösteri Ortaokul Müdürü Esra Çayhan'ın konuşması ile son buldu. Çanakkale Zaferi'nin tarihteki yerinden ve öneminden söz eden ortaokul müdürü, tarihten ders almanın önemini vurgulayarak, gençlerin kendileri için yapılan fedakarlıkların farkında olarak bir daha o günleri yaşamamak için çok çalışmamız gerektiğinin altını çizdi.

Bornova Okyanus Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve İdarecileri; isimlerini bilmeseler de memleketi ve geleceği korumak, çocukların huzur, sağlık ve bereket dolu bir Türkiye'de yaşamasının temini için bu topraklara canını hiç çekinmeden katmış bütün kahramanları minnetle andılar.


Haber
:
Özhan Güncüoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çitfçi
Tarih
:
21 Mart 2018, Çarşamba 22:56
Okunma
:
1.098 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları