Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bornova Okyanus İlkokulu "Spelling Bee" Kampüsler Arası Finalinde
Bornova Okyanus İlkokulu "Spelling Bee" Kampüsler Arası Finalinde
  • Paylaş
Bornova ve Mavişehir Okyanus 2. Sınıf Öğrencileri Yarıştılar

2.sınıf öğrencileri ‘Spelling Bee’ Yarışması’nın final etkinliğine katıldı. Etkinlik, kampüsler arası olarak finalist öğrenciler arasında Mavişehir Okyanus Koleji konferans salonunda 09.03.2018 Cuma günü gerçekleşti.

Yarışma etkinliği öncesinde öğrenciler, kelimelere tutkuyla bağlı olan küçük bir kızın hikayesini anlatan Sözcüklerin Gücü isimli filmi İngilizce dilinde izlediler. Film sonrasında, finalist öğrenciler, kutudan çektikleri harf sayıları her bir tur sonunda artan İngilizce kelimeleri en doğru şekilde telaffuz etmek için yarıştılar. Yarışma esnasında kelimeleri doğru kodlamanın yanında hızlı olmak da çok önemliydi. Yarışmadaki amaç, öğrencilerimizin kelime bilgisini genişletmek ve telaffuz hatalarını azaltarak onlarda özgüven oluşturmaktı. Kelimeleri en doğru ve hızlı şekilde kodlayarak yarışmayı kazanan öğrenci Mavişehir Okyanus Koleji 2-B sınıfı öğrencisi Zeyno Erdil oldu.

Etkinliğin hem öğretici hem eğlenceli olması öğrencilerin keyifli vakit geçirmelerini sağladı.


Haber
:
Şefika Çakır
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 19:46
Okunma
:
1.273 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları