Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Bookworm" Birincileri
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Bookworm" Birincileri
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde MyOn sistemi üzerinden İngilizce kitap okuyan kitap kurtları seçilmeye devam ediyor.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde MyOn sistemi üzerinden en çok İngilizce kitap okuyan kitap kurtları seçilmeye devam ediyor. 

Her ay sonu sistem üzerinden İngilizce Öğretmenlerinin kontrolü sonucu belirlenen öğrenciler, Cuma töreninde rozetleri ile ödüllendiriliyor. Şubat ayının en çok kitap okuyan öğrencileri; 5A sınıfından Uygar Abbas İvgen, 5B sınıfından Yaren Altun, 6A sınıfından Derin Su Cihantepe, 6B sınıfından Utku Şahin, 7A sınıfından Burç Kahya, 7B sınıfından Metehan Öğretmenoğulları ve son olarak 7C sınıfından Daniel Mutlu olarak belirlenip, "Bookworm" rozetleri ile ödüllendirildi ve ardından İngilizce öğretmenleri ile aynı fotoğraf karesini paylaşarak bu başarı dolu anı ölümsüzleştirdiler. Öğrenciler Pazartesi günü okula rozetlerini takmak şartıyla serbest gelebileceklerdir.

Öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Cansu Bolcan
Tarih
:
09 Mart 2018, Cuma 17:05
Okunma
:
962 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları