Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Anadolu Efes Basketbol Takımı Yıldız Oyuncuları Halkalı Kampüsümüze Konuk Oldu
Anadolu Efes Basketbol Takımı Yıldız Oyuncuları Halkalı Kampüsümüze Konuk Oldu
  • Paylaş
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Kariyer Planlaması" projemize Anadolu Efes Basketbol Takımı Yıldız oyuncuları, öğrencilerimizin kariyer yolculuğuna tecrübeleriyle eşlik ettiler.

12 Şubat 2020 Çarşamba günü konferans salonunda Anadolu Efes Basketbol Takımının Kaptanı Doğuş BALBAY ve Yıldız Oyuncusu Shane LARKIN öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Değerli konuklarımız projemiz kapsamında mesleklerine dair eğitimin, yabancı dilin önemine ve sporun eğitime katkısı gibi birçok önemli konuya değinerek kendi mesleki kariyerlerine dair samimi paylaşımlarda bulundular. Ayrıca hayat yolculuklarında karşılaştıkları olumsuzluklara rağmen asla pes etmediklerine değinerek öğrencilerimizi motive ettiler.

Basketbola gönül veren okul takımı ve kulüp öğrencilerimizin  basketbola dair merak ettikleri konularla ilgili soruları tüm içtenlikleriyle cevaplandırdılar. Projemize olan katkılarından dolayı Anadolu Efes Spor Kulübüne, Kulüp Yönetimine, Doğuş BALBAY’a ve Shane LARKIN’e desteklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkür ederiz.


Haber
:
Binnur Akgül
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
13 Şubat 2020, Perşembe 16:30
Okunma
:
2.157 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları