Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Dünya Pi Günü'nü Kutladı
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Dünya Pi Günü'nü Kutladı
  • Paylaş
Dünya Pi Günü Adana Okyanus Ortaokul Matematik zümresi Mustafa Üzer, Sinem Özü ve Merve Aşlamacı önderliğinde kutlandı.

Dünya Pi Günü Adana Okyanus Ortaokul Matematik zümresi Mustafa Üzer, Sinem Özü ve Merve Aşlamacı önderliğinde kutlandı.
Şenlik havasında geçen kutlamada öğrenciler okul bahçesinde pi görseli oluşturdu. Ayrıca Pi günü temalı birçok etkinlik yapıldı.
Pi sayısının en çok basamağını ezbere söyleme yarışmasında 104 basamakla 7-B sınıf öğrencisi Mehmet Eren Ünal birinci oldu.
Pi ile kelime türetme yarışmasında 6-C sınıf öğrencisi Emine Hira Koç ve 6-B sınıf öğrencisi İrem Berdilek birinci oldu.
Pi temalı tasarım yarışmasında birinci 5-A sınıfından Ali Aslan, ikinci 8-B sınıfından Kerem Tuna Kösedağ, üçüncü 5-C sınıfından Doğa Kılıç oldu.
7. Sınıf öğrencileri okul bahçesine çizilen çemberin çapının hesabının oranını hesaplarken pi sayısına en çok yaklaşan birinciler 7-A sınıfından Hasan Şahin ve 7-B sınıfından Necati Çağın Çırağ oldu.
8. Sınıflarda Matematik ile Oryantiring birleştirilerek yapılan yarışmada 2 grup arasından yapılan eğlenceli yarışmayı 8-A Sınıf öğrencileri Beyza Korkmazer,Betül Bolatkıran, Gülfem Göktan, Utku Adanır, Uygar Saçmalıoğlu kazandı.
Öğrenci ve veli işbirliğinde hazırlanan Pi şekilli pasta, kurabiye, börekler stant kurularak satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelir Zeytindalı operasyonunda şehit olan Mehmetçiklerimizin ailelerine bağışlandı. Destek veren öğrenci,veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
Öğretmenlerimizin de desteğiyle bu özel gün görülmeye değerdi.

 


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Mustafa Üzer
Tarih
:
16 Mart 2018, Cuma 00:06
Okunma
:
1.662 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları