7. Sınıf TEOG Yolculuğu Haziran Kampı İle Devam Ediyor
Okyanus Kolejleri Ortaokulu olarak, başarılarımıza başarı katmak için bu yıl da 7. sınıftan itibaren başlattığımız TEOG Yolculuğumuz hız kesmeden devam ediyor.

Öğrencilerimiz için 27 Şubat tarihinde başlatmış olduğumuz ‘’7.sınıftan itibaren TEOG yolculuğu başlıyor’’ programı ‘’Haziran TEOG Kampı’’ ile devam ediyor. 7. sınıf öğrencilerimiz Kasım TEOG ortak sınavları hazırlıklarının devamı olan Haziran TEOG Kampı için 12 Haziran Pazartesi günü start verdi. Haziran TEOG kampında öğrenciler konu anlatımının yanı sıra TEOG sınavlarında başarı için önemli etken olan soru çözme teknikleri ve hızı ile ilgili çalışmalar yaparken, sınava "özel" yapıda ve sayıda sorularla tam olarak hazırlanıyorlar.

Öğrencilerimiz TEOG Yolculuğu kapsamında 150 saat Kasım TEOG konuları ile ilgili ders alarak daha 7.sınıftayken Kasım TEOG konularının tamamını öğrenmiş oluyorlar. Haziran TEOG kampında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce derslerinden konu anlatımı, deneme sınavları ve etkinliklerle sınav hazırlığına devam etmektedirler.

Öğrencilerin tatil süresince de yararlanabileceği TEOG kaynak kitapları ile de desteklenen programın amacı öğrencilerimizin TEOG sürecinde gerekli hazırlığı üstlenerek eksiklerini tamamlaması, soru çözümü, okuduğunu anlama ve yorumlama kabiliyetlerini geliştirmesidir.

Bu uzun yolculuğun her adım ve aşamasında Okyanus Koleji olarak TEOG ortak sınavlara girecek olan öğrencilerimizin yanındayız ve başarılar dileriz.

Sabiha YILMAZ
Fırat TUMBUL