Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Devam Ediyor
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Devam Ediyor
  • Paylaş
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinin düzenlediği ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi'' kapsamında, 5. sınıf öğrencileri Bahçelievler Veteriner kliniğini ve Akdeniz Üniversitesi KBB muayenehanesini ziyaret ettiler.

Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinin düzenlediği ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi'' kapsamında, 5. sınıf öğrencilerinden veteriner olmak isteyen öğrencilerimiz, 8 Mart Perşembe günü rehber öğretmen Damla Günel eşliğinde Bahçelievler Veteriner Kliniğinde veterinerlik mesleği hakkında bilgi edindi.Veteriner Tolga Tunçkaya tarafından öğrencilerimize ilk önce klinikliğin bölümleri tanıtıldı.Kullanılan malzemeler ve kısırlaştırma işlemi sürecinde neler yapıldığı ile ilgili bilgi aldılar.Öğrenciler son olarak veterinerlik mesleğine ilişkin merak ettikleri soruları sorarak geziyi Tamamladılar.Projemize destek veren Veteriner Tolga Tunçkaya’ya teşekkür ederiz.

Doktor olmak isteyen öğrenciler ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde KBB Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Neslihan YAPRAK ’ın muayenehanesindeydi.Öğrencilerimiz, ilk önce doktorluk mesleği hakkında bilgi edindiler ardından muayene esnasında işitme, burun ve boğaz için kullanılan cihazlarıtanıma fırsatı buldular.Sonrasında ise, toplantı salonuna geçilerek, doktorluk mesleği hakkında merak ettikleri ve hazırladıkları soruları sorarak geziyi sonlandırdılar.Projemize destek veren KBB Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Neslihan YAPRAK ’a teşekkür ederiz.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Damla Günel
Tarih
:
13 Mart 2018, Salı 10:47
Okunma
:
1.641 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları