Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | “18 Mart Çanakkale Zaferi” 103. Yıl dönümünde Coşkuyla Kutladı.
“18 Mart Çanakkale Zaferi” 103. Yıl dönümünde Coşkuyla Kutladı.
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokul öğrencilerinin Türkçe, Sosyal Bilgiler, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri ve Müzik zümresinin desteğiyle hazırladığı “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü” yoğun ilgi gördü.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Adana Okyanus Koleji Ortaokul öğrencilerinin Türkçe, Sosyal Bilgiler, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri ve Müzik zümresinin desteğiyle hazırladığı “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü” yoğun ilgi gördü. Program, kahraman şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Ortaokul Müdürü Sayın Hüseyin Öz yaptı. Konuşmanın ardından 5/C sınıfından Çağla Çok isimli öğrencimiz, “Yıl 1915” adlı şiiriyle büyük alkış topladı. Türkçe zümresinin hazırladığı “Kalbim Çanakkale’de”  adlı oratoryo, izleyenleri duygulandırdı. Programa, Bilişim Teknolojileri zümresi tarafından hazırlanan öğretmenlerimizin seslendirdiği video slayt gösterisi ayrı bir anlam kattı. Ardından Sosyal Bilgiler zümresi ve Drama Kulübünün ortak çalışması olan tiyatro, bu vatanın ne şartlar altında kazanıldığını, Çanakkale ruhunun önemini ortaya koydu. Müzik Öğretmeni Safiye Malay ve öğrencileri koro eşliğinde Çanakkale Türküsü’nü seslendirdiler. Program hazırlanan etkinliklerle dolu dolu geçti. Tören, Okyanus Kolejleri yetenek öğretmenlerinin hazırladığı video klip ile sona erdi.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 23:17
Okunma
:
985 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları