Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7. Sınıflar IV. Münazara Turnuvası Okul İçi Ön Elemesi Gerçekleştirildi.
7. Sınıflar IV. Münazara Turnuvası Okul İçi Ön Elemesi Gerçekleştirildi. 7. Sınıflar IV. Münazara Turnuvası Okul İçi Ön Elemesi Gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul 7/A ve 7/C sınıfı öğrencileri 2 Ekim Pazartesi günü IV. Münazara Turnuvası kapsamında yarışarak okul içi ön eleme başarıyla tamamlandı.

Fatih Okyanus Koleji Türkçe Zümresi' nin düzenlediği IV. Münazara Turnuvası kampüs birincilerinin seçimi için ön elemeyi 2 Ekim Pazartesi günü konferans salonunda gerçekleştirdi.

Öğrenciler, "Ayaküstü yenen yiyecekler reklamları yararlı mı yoksa zararlı mı?" tezlerini savundular.

Münazarada 7-A sınıfından,

"Ayaküstü yenen yiyecekler reklamları zararlıdır.” tezini Halem Kızmaz, Emir Karaarslan, Nil Şimşek, Fatih Yağız Topçu, Arda Turan

7-C sınıfından,

"Fast food reklamları yararlıdır." tezini ise Yaren Zeynep Durgunsu, Buse Günerhan, Eymen Karakaş, Zülal Güney, Muhammet Serhat Yıldız adlı öğrencilerimiz sunarak,

tüm gayretlerini ve yeteneklerini göstererek jüri önünde başarıyla savundular. Yapılan münazara yarışması ön elemesinin sonunda önümüzdeki hafta 7-C ile yarışacak olan sınıf 7-A seçildi.

 

Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, özgüven oluşturma, kendini özgürce ifade etme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrenciler ve öğretmenler de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
05 Ekim 2017, Perşembe 08:57
Okunma
:
1.448 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları