Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Fiziki Yapı
Fiziki Yapı
Genel

Eğitim sektöründe büyümesini sürdüren Okyanus Kolejleri, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda Halkalı Kampüsü'nden sonra Fatih Kampüsü'nü de hizmete açtı...

Okyanus Kolejleri'nin 10. kampüsü olan Fatih Okyanus Koleji, İstanbul'un Fatih semtinde, Edirnekapı Surları'nın yanında tarihi bir doku içerisinde 5000 metrekarelik alanda kurulu bulunuyor.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi'nin yer aldığı 600 öğrenci kapasiteli Fatih Kampüsü, bir eğitim ve yaşam merkezinde bulunması gereken tüm birimleri bünyesinde barındırıyor.

Rahat ve ferah 27 adet derslik, 4 adet laboratuvar, spor alanı, konferans salonu, kütüphane, yemekhane, iç bahçe ve kantin ile tarihi doku içerisinde eğitim ve öğretime hazır olan Fatih Okyanus Koleji, büyük bir heyecanla öğrencileriyle buluşmayı bekliyor.

Ömer Faruk YILMAZ
Okyanus Kolejleri
Fatih Kampüsü Müdürü
omerfarukyilmaz@okyanuskoleji.k12.tr