Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvası Mücadeleleri Sona Erdi
Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvası Mücadeleleri Sona Erdi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresi tarafından düzenlenen "Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvası" mücadeleleri tamamlandı ve şampiyonlar belli oldu.

       Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresi tarafından ocak ayında okulumuz spor salonlarında öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve spor yapmasını teşvik etmek amacı ile yapılan masa tenisi turnuvası heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Maçlarda büyük bir coşkuyla sınıf arkadaşlarına destek veren, turnuvaya katılıp büyük mücadele sergileyen ve şampiyon olan öğrencilerimizi tebrik eder turnuvada görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon olan takımların listesine BURADAN ulaşabilirsiniz. 

       Beden Eğitimi Zümresinin şubat ayı süresince düzenleyeceği ‘’Sınıflar Arası Hentbol Turnuvaları’’nda da aynı amaçlar doğrultusunda yapılmasına özen gösterilecektir. Hentbol Turnuvasına katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Şubat ayında düzenlenecek olan ‘’Sınıflar Arası Hentbol Turnuvası’’ fikstürünü BURADAN indirebilirsiniz. 
 


Haber
:
Hilal Çiçek
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Hilal Çiçek
Tarih
:
20 Şubat 2018, Salı 11:15
Okunma
:
1.409 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları