Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Safranbolu- Amasra Gezisi
Safranbolu- Amasra Gezisi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri, Amasra ve Safranbolu gezisinde doğal ve tarihi güzelliklere hayran kaldılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere yönelik eğitsel  gezilerimizdevam ediyor. Okyanus Kolejleri 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri, 15-16 Kasım 2018 tarihleri arasında Amasra-Safranbolu gezisine çıktılar.

14 Kasım 2018 Çarşamba gecesi başlayan gezi boyunca; Amasra ve Safranbolu bölgelerindeki tarihi ve doğal dokular, rehberler tarafından ayrıntılı bir şekilde öğrencilere tanıtıldı.

Öğrenciler gezinin 1. günü, Amasra kentinin tarihi ve doğal tüm güzelliklerini görme fırsatı buldular. Amasra Kent Müzesi, Amasra Kalesi, Tarihi Çekiciler Çarşısı ziyaret edilerek rehberler tarafından öğrencilere bilgi verildi. İlk günün ardından Safranbolu’ya geçerek Tokatlı Kanyonu  üstündeki Kristal Teras’ ı gezen öğrencilerimiz  gördükleri doğal güzellikler karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.

2. gün ise Safranbolu bölgesini gezen öğrenciler, bölgede yer alan Safranbolu Yöresel Evleri, Cinci Hanı, Lokum Atölyesi, Hıdırlık Tepesi,  Safranbolu’nun yazlığı olan Yörük Köyü’nde Sipahioğlu Konağı'nı ziyaret ettiler.

Öğrenciler bu gezi sonucunda bölgenin iklimi, yer şekilleri,  kültürü hakkında bilgi edinipAmasra ve Safranbolu'nun doğal ve tarihi güzelliklerine yerinde inceleyerek İstanbul’a  döndüler.


Haber
:
Sevda Gül
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Kasım 2018, Çarşamba 17:15
Okunma
:
1.224 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları