Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Psikolojik Rezilyans Geliştirme Öğretmen Atölyeleri
Psikolojik Rezilyans Geliştirme Öğretmen Atölyeleri
  • Paylaş
8-11 Şubat tarihleri arasında yapılan zümre çalışmalarında öğretmenlerimizin iyi oluşlarına destek olmak adına Psikolojik Rezilyans Geliştirme Programının yeni uygulamalarını gerçekleştirdik.

Eğitim öğretimin başladığı Eylül ayı itibariyle Okyanus Kolejleri Ortaokul Rehberlik Birimi olarak velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik Psikolojik Rezilyans Geliştirme çalışmaları yapılmıştı. 8-11 Şubat tarihleri arasında yapılan zümre çalışmalarında öğretmenlerimizin iyi oluşlarına destek olmak adına Psikolojik Rezilyans Geliştirme Programının yeni uygulamalarını gerçekleştirdik. 

Hizmet içi eğitim haftasında Psikolojik Rezilyans Geliştirme Programı kapsamında Beck Anksiyete Ölçeği uygulaması ve Öğretmen Atölyeleri yapıldı. 600 öğretmen ile 42 rehber öğretmen moderatörlüğünde drama, pozitif psikoloji etkinliklerinden oluşan Öğretmen Atölyeleri düzenlendi. Öğretmen atölyelerimiz iki farklı günde iki oturumda gerçekleştirildi. Ayrıca tüm öğretmenlerimiz için hazırlanan bilgilendirici ve önerilerden oluşan kitapçık öğretmenlerimiz ile paylaşıldı.


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR GÜREL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Şubat 2021, Cuma 16:44
Okunma
:
972 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Sabiha Ebcim / 12 Şubat 2021, Cuma 20:44
Online Uzaktan Eğitimin kahramanı öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları