Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Öğrencilerimiz Türkiye İnovasyon Yarışması Finalinde
Ortaokul Öğrencilerimiz Türkiye İnovasyon Yarışması Finalinde
  • Paylaş
BARGEM bilimsel projelerimiz kapsamında öğrencilerimiz Elif Kaplan, İrem Naz Oymak, Zeynep Ceren Gencer ve İrem Anaç, “E-Kozmetik” ve “Prina ile Beton Yapımı” projeleriyle finaldeler…

Türkiye’deki  ilk Living Lab olma özelliğini taşıyan Başakşehir Living Lab ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenmekte olan 5. Türkiye İnovasyon Yarışması final sergisi 8 Aralık Cumartesi günü gerçekleşti.

2018 yılı Türkiye İnovasyon Yarışması’na Türkiye genelinden toplam 490 başvuru oldu. 26 proje ise finalist olma başarısı gösterdi. Okyanus Koleji BARGEM çalışmaları kapsamında Bahçeşehir Okyanus Koleji Bargem Proje danışmanı Mehmet Çakmak ile öğrencilerimiz Zeynep Ceren Gencer ve İrem Anaç tarafından hazırlanan “E-Kozmetik”; Güneşli Okyanus Koleji Fen Bilgisi öğretmenimiz Ünzile Orhan ile öğrencilerimiz  Elif Kaplan ve İrem Naz Oymak tarafından hazırlanan “Prina ile Beton Yapımı” isimli projelerimiz 8 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen final etabında yarıştılar.
Kazananlar 20 Aralık Perşembe Günü düzenlenecek olan Ödül Töreninde Türkiye İnovasyon dereceleri ile ödüllendirilecekler.

Ekiplerimize başarılar diliyoruz.
 


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Aralık 2018, Salı 14:05
Okunma
:
1.193 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları