Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Öğrencileri; Hafta İçi Öğrendiklerini hafta sonunda pekiştiriyor…
Ortaokul Öğrencileri; Hafta İçi Öğrendiklerini hafta sonunda pekiştiriyor…
  • Paylaş
Yaparak öğrenme esastır. Öğrenmede pekiştirme önemli bir yer tutar. Ders kazanımlarının öğrenilmesinde ve öğrenilenlerin kalıcılığının sağlanmasında tekrar önemlidir.

Kalıcı öğrenmenin sağlanmasında öğrenilen konunun tekrar edilmesi esastır. Çünkü kalıcı öğrenmede eksik kalan noktaların belirlenmesi ve bu eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapılabilmesi ancak sağlam bir tamamlayıcı öğretim evrakı ve değerlendirme sistemi ile mümkündür.

İlgili haftada işlenen konu ve kazanımların tamamını kapsayan, her sorunun hangi kazanımı ölçtüğü bilinen ve bu verileri değerlendirme sistemimizde kayıtlı olan Hafta Sonu Kazanım Pekiştirme Föyleri, işte tam bu ihtiyaca cevap vermek için hazırlanmıştır.

Öğretmenlerimiz Hafta Sonu Kazanım Pekiştirme Föyleri ile kazanım analizlerini detaylı olarak görebilmekte böylece eksik öğrenmeleri kalıcı öğrenmeye dönüştürmektedirler.

Hafta Sonu Kazanım Pekiştirme Föylerinin cevap anahtarlarına, föyün dağıtım tarihinden sonraki pazartesi günü Okyanus İnteraktif – öğrenci bilgi paylaşımı (www.interaktif.okyanuskoleji.k12.tr) sistemi üzerinden ulaşılabilmektedir.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında; 1.Dönem 11, 2.Dönem 12 olmak üzere, toplam 23 Hafta Sonu Kazanım Pekiştirme Föyü verilecektir.

Kazanım Pekiştirme Föylerinin dağıtım programı aşağıdaki tabloda gösterilmektedir:


Haber
:
Necla ÇİÇEK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Ekim 2019, Pazartesi 10:06
Okunma
:
2.104 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları