Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Seminer Programı Tamamlandı
Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Seminer Programı Tamamlandı
  • Paylaş
Ortaokul velilerine yönelik Mayıs ayında Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Seminer programı tamamlandı.

Ortaokul 5. 6. 7. 8. ve İlkokul 4. Sınıf öğrenci velilerinin katılmış olduğu; Sosyal Medya Kullanımı (İnternet Bağımlılığı, Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal Medya ve Taciz, Güvenli İnternet Kullanımı ve Çocuklarımız) veli eğitim seminer programı Ortaokul kademesi tarafından tamamlandı.

Sosyal Medya Kullanımı ile ilgili akıllara takılan tüm sorular yanıtlandı

‘Sosyal Medya Kullanımı (İnternet Bağımlılığı, Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal Medya ve Taciz, Güvenli İnternet Kullanımı ve Çocuklarımız) konulu veli eğitim semineri tüm Okyanus Kolejlerinde 4. 5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrenci velilerine alanlarında uzman isimler tarafından gerçekleştirildi. Uzmanlar tarafından anlatılan konular sonrasında veliler uzman isimlere soru sorma ve kendileriyle birebir görüşme imkanı bularak kendi çocuklarıyla ilgili akıllarına takılan tüm soruları sordular.

Yüzlerce veli Sosyal Medya Kullanımı hakkında bilgi sahibi oldu.

İkincisi gerçekleştirilen Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim seminerine Okyanus Kolejleri öğrenci velileri öğrencilerinin eğitim gördüğü şubelerde Anne Baba Okulu Veli eğitim seminerine katılarak İnternet bağımlılığı, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal medya ve taciz, Güvenli İnternet Kullanımı ve çocuklarımız konu başlıklarının yer aldığı Sosyal Medya Kullanımı veli eğitim seminer programına katılarak bilgi sahibi oldular. Ortaokul Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Didem Çiğdem Ağazade; ‘Günümüz çağı teknoloji çağı. Çocuklarımız kadar bizlerde Sosyal Medyayı yakından takip etmekte ve kullanmaktayız. Bu dönemde velilerimize gerçekleştirmiş olduğumuz Ortaokul Anne Baba Okulu veli eğitim seminer programı ile sadece öğrencilerimizin teknolojiyi nasıl yararlı ve verimli kullanmalarını sağlamak değil, aynı zamanda velilerimizin sosyal medya hakkında daha çok bilgi sahibi olmalarını da sağlamayı hedefledik.’ dedi. Okyanus Koleji Ortaokul Anne Baba Okulu Veli eğitim Semineri başarıyla gerçekleştirilmiştir.


Haber
:
Çiğdem AĞAZADE
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
17 Mayıs 2017, Çarşamba 15:35
Okunma
:
3.132 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları