Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejlerinde Münazara Turnuvası Final Heyecanı
Okyanus Kolejlerinde Münazara Turnuvası Final Heyecanı
  • Paylaş
2018-2019 Eğitim- öğretim yılı Okyanus Kolejleri şubeler arası münazara yarışması finali Fatih ve Çekmeköy şubeleri arasında Kemerburgaz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Okyanus Koleji Edebiyat zümresi bünyesinde yapılan münazara finali Kemerburgaz Okyanus Kolejinde gerçekleşti. Münazara finalinde " Kişiyi suça iten toplumdur/bireydir" tezleri tartışıldı. Münazarada Fatih şubesi "Bireylerin suç işlemesinde toplum etkilidir." tezini başarıyla savundu. Karşı tez olarak Çekmeköy şubesi ise "Bireyin suç işlemesinde kendisi etkilidir." düşüncesiyle Fatih şubesine karşılık verdi. Müsabaka boyunca her iki şube öğrencileri de fikirlerini başarıyla savundular. İzleyiciler açısından oldukça keyifli ve entelektüel bir gösteri oldu.Jüri üyelerinin münazara kriterlerine göre yaptığı puanlama sonucunda kazanan Fatih Okyanus Koleji oldu. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma , kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de aktif rol oynadı.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Kübra ÇAKMAKTAŞ
Tarih
:
12 Mart 2019, Salı 15:03
Okunma
:
1.175 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları