Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları 1. Dönemini Eğlenceli Etkinliklerle Tamamladı..
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları 1. Dönemini Eğlenceli Etkinliklerle Tamamladı..
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri yaz spor okullarında öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeyi, öğrenciyi aktif sporcu kimliği ile buluşturmayı, sosyal-psikolojik ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra öğrencilere ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkarmalarını amaçlamıştır.

Bu bağlamda 18 Haziran 2018 tarihinde başlayan yaz Spor okullarının 1. Dönemi  20 Temmuz Cuma günü  gerçekleştirilen büyük bir etkinlikle tamamlandı. Çocukların uyum, moral ve motivasyonlarını desteklemek ve paylaşımlarını çoğaltmak adına yapılan bu etkinliğe İstanbul’un  Avrupa  ve Anadolu yakası kampüsleri ile il dışında bulunan  kampüslerimizin  bütün yaz spor okulu öğrencileri, velileri ve de öğretmenleri katıldı.

Gün boyu eğlenceli parkurlar içerisinde bir yandan eğlenen bir yandan da birbiriyle yarış halinde olan öğrenciler, halat çekme, ip atlama, futbol, basketbol, voleybol , çuval yarışı gibi bir çok etkinlikle eğlenmenin tadını çıkardı.

Öğrencilerimizin beş  hafta boyunca eğitim aldığı yaz spor okullarımızın 1. dönemi öğrenci öğretmen ve de velilerin katıldığı keyifli bir mangal ve eğlence dolu  birçok  etkinlikle tamamlanmış oldu.

 


Haber
:
Ebru COŞKUN
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
23 Temmuz 2018, Pazartesi 15:51
Okunma
:
1.054 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları