Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Ortaokul Münazara Turnuvasında Finale Doğru
Okyanus Kolejleri Ortaokul Münazara Turnuvasında Finale Doğru
  • Paylaş
Okyanus Koleji "7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası" yarı final eşleşmeleri gerçekleşti.

11 - 13 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşen yarı final eşleşmelerinde izleyiciler oldukça keyifli ve entelektüel anlara tanık oldu. Yarı final eşleşmelerinde yarışmacılar "Müstakil evlerde yaşamak bireylerin psikolojisini olumlu etkiler / Toplu konutlarda yaşamak bireyin psikolojisini olumlu etkiler" tezlerini savundular.

Ev sahibinin Halkalı şubesi olduğu, Sancaktepe şubesi ile Bayrampaşa şubesi arasındaki müsabakayı "Müstakil evlerde yaşamak bireylerin psikolojisini olumlu etkiler" tezini savunan Sancaktepe şubesi kazanmıştır. Ev sahibinin Kemerburgaz şubesi olduğu, Çekmeköy şubesi ile Halkalı şubesi arasındaki müsabakayı ise "Toplu konutlarda yaşamak bireylerin psikolojisini olumlu etkiler" tezini savunan Çekmeköy şubesi kazanmıştır. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de aktif rol oynamıştır.

Final eşleşmesinde Çekmeköy şubesi ve Sancaktepe şubesi, Ataşehir şubesinin ev sahipliğinde 10 Nisan 2019 tarihinde karşılaşacaktır. Final müsabakasında "Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması milli benlik üzerine kötü etki yapar / Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması dilimizi zenginleştirir" tezleri savunulacaktır.

Finalde yarışacak olan kampüslerimizinöğrenci ve öğretmenlerine başarılar dileriz. Unutmayalım ki neyi savunduğumuz değil nasıl savunduğumuz önemlidir.


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Mart 2019, Pazartesi 18:37
Okunma
:
862 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları