Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejinde Geleneksel Kelime Yarışması
Okyanus Kolejinde Geleneksel Kelime Yarışması
  • Paylaş
Tüm kampüslerimizde 6. sınıf öğrencilerimizin katılacağı geleneksel Kelime Yarışması 21 Aralık’ta öğrencilerle buluşuyor.

Okyanus Koleji ortaokul kademesi Türkçe zümresinin 6. sınıflara yönelik düzenlediği Kelime Yarışması 21 Aralık’ta, gerçekleşecek. Türkiye'nin dört bir yanından Okyanus Koleji 6.sınıf öğrencilerinin katılacağı Kelime Yarışması, öğrencilerin Türkçe dersi kapsamında öğrendikleri yeni sözcüklerin farklı anlamlarını, gündelik hayattaki kullanım şekillerini daha iyi kavramalarını amaçlamaktadır. Yarışmada öğrenciler 4 ayrı bölümden kelime anlamları, karışık halde verilmiş harfleri kelimeye dönüştürme, eş ve zıt anlam tahmini gibi alanlarda yeteneklerini sergileyecekler. Dilimizin zengin dağarcığından seçilen kelimelerle öğrencilerde hem kalıcı öğrenme sağlanmış olacak hem de öğrencilerin Türkçe dersinin eğlenceli taraflarını keşfetmelerine ortam hazırlanmış olacak. 

Her kampüsün kendi bünyesinde yapılacak olan yarışmada kampüsteki her bir 6. sınıftan 3 asil 1 yedekten oluşacak dörder kişilik sınıf takımları oluşturulacak. Yarışma esnasında en çok doğru sevabı veren sınıf takımı birinci seçilecektir. Birinci olan öğrencilere 20 Okyanus Yıldızı verilecektir.

KELİME YARIŞMASI ŞARTNAMESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
06 Aralık 2018, Perşembe 10:51
Okunma
:
635 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları