BLOG / ARA
Okyanus Koleji Öğrencilerinin En İyi Tasarımları OBİT'TE YARIŞACAK!
OBİT yarışmasına başvurular başladı. Okyanus Kolejleri'nin Türkiye’nin dört bir yanındaki kampüslerinden gelen öğrencilerinin yetenek ve yaratıcılıklarını ortaya koydukları ve aynı zamanda birbirleriyle kaynaşarak kültürlerini paylaştıkları organizasyonlara verdiği önem gün geçtikte artarak devam ediyor.

Yalnızca Okyanus Koleji öğrencilerinin tasarımlarının Türkiye’nin en önemli üniversitelerinde yer alan akademisyenler tarafından değerlendirildiği Geleneksel Okyanus Bilim İnovasyon ve Tasarım (OBİT) Yarışması'nın ikincisi 26-27 Nisan tarihlerinde düzenleniyor. Öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde tasarımlarını yarıştıracak ve dereceye giren tasarımların sahibi öğrencilerimiz birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacaklar.
Başvuru ve detaylı bilgi için: www.obityarismasi.com

Kategoriler

• Endüstriyel Tasarımlar