Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencileri Tunus I-Fest‘de 2 Bronz Madalya Kazandı
Okyanus Koleji Öğrencileri Tunus I-Fest‘de 2 Bronz Madalya Kazandı
  • Paylaş
Tunus’ da düzenlenen Uluslararası I-Fest Bilim olimpiyatlarında, Okyanus Koleji öğrencileri Emir Mirza Bağcı ve Hüseyin Efe Karagöz, gerçekleştirdikleri projeler ile okulumuzu ve ülkemizi gururlandırarak 2 Bronz Madalya kazandılar.

Bu yıl 21 – 26 Mart tarihleri arasında Tunus'da düzenlenen, 35 farklı ülkeden yüzlerce projenin bulunduğu organizasyonda, öğrencilerimiz TemTech ve Amine Gas Biosensor projeleri ile iki farklı kategoride yarıştılar.

Hüseyin Efe Karagöz, gerçekleştirdiği Amine Gas Biosensor isimli projesi ile et ve et ürünlerinin bozulmasını erken haber veren biofilm üreterek Kimya alanında Bronz Madalya almaya hak kazanmıştır.

Emir Mirza Bağcı ise gerçekleştirdiği TemTech isimli projesi ile hem sıcak hem de soğuk hazneleri bulunan taşınabilir termos kap üreterek Teknoloji alanında Bronz Madalya almaya hak kazanmıştır.

Projeyi gerçekleştiren öğrencilerimize, danışman öğretmenlerine ve Okyanus Kolejleri BARGEM birimine elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik eder, ülkemize ve okulumuza yaşattıkları bu gururdan dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
27 Mart 2019, Çarşamba 12:01
Okunma
:
2.188 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları