Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencileri Trekking Turunda
Okyanus Koleji Öğrencileri Trekking Turunda
  • Paylaş
Okyanus Koleji Öğrencileri geçtiğimiz günlerde velileri ve öğretmenleri ile birlikte İzmit Yuvacık’ta keyifli bir trekking turu gerçekleştirdi.

       Trekkinng turu 18 Şubat 2018 Pazar günü İzmit’in Yuvacık İlçesinde Okyanus Kolejleri Doğa Sporları Kulübü öğrencilerinin ve oklumuzdaki doğayı seven ve bu bilinci kendi çocuklarına yansıtmayı hedefleyen velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Yürüyüşümüzü Aytepe Karaaslan tesislerinde,  yöresel serpme köy kahvaltısı yaptıktan sonra Aytepe Parkuru’nda öğrencilerimiz ve velilerimizle doğal ortamla iç içe ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik. Parkur bitiminde öğrencilerimizin Doğa Sporları derslerinde öğrendikleri çadır kurma ve doğada nelere dikkat edilmesi gerektiği bilgilerini pekiştirmek amacıyla küçük ve eğlenceli bir etkinlik yapıldı. 

       Karaaslan tesislerinde öğrencilerimizin tercihlerine göre hazırlanmış yemeğe katılan katılımcılar daha sonra yapılan küçük etkinliklerle keyifli dakikalar geçirdi. Öğrencilerimizin  şehir hayatından ve şehir yoğunluğundan biraz daha uzaklaşıp doğal ortamda eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayan Okyanus Koleji Öğretmenlerine ve doğa bilincinin kendi çocuklarında oluşmasını sağlamayı hedefleyen tüm Okyanus Koleji velilerimize teşekkür ederiz…  
 


Haber
:
Taner ALÇIN
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Taner ALÇIN
Tarih
:
21 Şubat 2018, Çarşamba 14:12
Okunma
:
1.335 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları