Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Math League Contest 3'te Yine Zirvede
Okyanus Koleji Math League Contest 3'te Yine Zirvede
  • Paylaş
International Matematics League (Uluslararası Matematik Ligi) tarafından düzenlenen, ulusal ve uluslararası bir yarışma olan Math League Contest 3'te Okyanus Koleji lise öğrencileri başarılarını devam ettirdi.

10 Ekim ve 12 Kasımda yapılan Contest 1 ve Contest 2'de büyük bir başarı sağlayarak Dünya Birincisi olan Okyanus Koleji, 10 Aralıkta yapılan Contest 3'de aynı başarıyı göstererek toplamda 77 puanla zirvedeki yerini korudu. Öğrencimiz Ahmet Tuna Özışık contest 3’te bütün soruları doğru cevaplayarak Students with A Perfect Score listesinde yer almıştır. Ayrıca öğrencimiz Servet Negiş 17 puanla High Scoring Students listesinde yer almaya devam etmektedir.

Öğrencimiz Servet Negiş, Ahmet Tuna Özışık ve sınava giren tüm öğrencilerimizi sınavda gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen tüm matematik öğretmenlerimize ve desteğini esirgemeyen tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
İlhami SİNEN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
15 Ocak 2020, Çarşamba 13:51
Okunma
:
826 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları