Okul Öncesi Kademesi '17 Mayısta Okul Dışarıda' diyerek Keşfe Çıkıyor
Okul Dışarıda Günü açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanyadır.

Okul Dışarıda Günü’nde dünyanın dört bir yanından binlerce okul sınıflarını açık havaya taşır ve derslerini oyun yoluyla işler.

Açık havada öğrenim ,çocuğunöğrenme ile arasındaki ilişkiyi güçlendirir ve çevreleriyle daha kuvvetli bağlar kurmalarını sağlar. Oyun oynamak yalnızca dayanıklılık, ekip çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda çocukların çocukluklarından zevk almalarının merkezinde yer alır. Çünkü oyun, çocuğun en öncelikli uğraşıdır.

Okul öncesi kademesi olarak keşfi önemsiyor ve dışarıda çevre ile öğrenimin birleşmesine destek de bulunuyoruz.

Kader Çevik
İbrahim Aslan
10 Mayıs 2018, Perşembe 12:58
346 defa okunmuş