Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Öğrencilerimiz YKS'de Derece Yapacak
Öğrencilerimiz YKS'de Derece Yapacak
12. Sınıf öğrencilerimiz bu hafta mezun oluyorlar ve üniversite giriş sınavına yani YKS'ye 27-28 Haziran günlerinde katılıyor. 9. sınıfta başlayan üniversite hazırlık süreçlerini bu hafta sonu başarıyla tamamlayacaklarına inanıyoruz. Bu video ile onlara bir kaç hatırlatma yaptık ve iyi dileklerimizi ilettik.

Biz Okyanus Kolejleri öğretmenleri, öğrencilerimizin her birinin, YKS'de kendi kişisel derecelerini yapacağına inanıyoruz.

Çünkü okullarımızda dört yıldır uygulanan; Adım Adım YKS Denemeleri, TYT Denemeleri-AYT Denemeleri, haftalık ders programındaki TYT-AYT dersleri, Pusulam'da belirlediğin hedefler, her sene uygulanan kariyer testi, kariyer kulüp etkinlikleri ile öğrencilerimiz yeterli hazırlığı yaptı, yeterli emeği verdi.

Bizler şimdiden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz: Sınavda ellerinden gelenin en iyisini yapacakları için. Her bir soruya doğru yanıtı vermeye çalışacakları için. Tüm dikkatiyle tüm enerjisiye YKS’de bugüne kadar ki en iyi sınav sonucunu alacakları için.

Öğrencilerimize bütün kalbimizle başarılar dileriz.

Bora Serhat ÇELİK
Murat AKDEMİR