Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ne Kadar Öğrendik?
Ne Kadar Öğrendik?
  • Paylaş
Çağın ve geleceğin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleriyle donattığımız öğrencilerimizin eğitim-öğretim dönemi başından itibaren hedeflenen kazanımları ne oranda öğrendiğini görmek ve başarılarını arttırmak için yapılacak çalışmaların temelini oluşturacak verilere sahip olmak için 25 Şubat 2020 Salı günü tüm kampüslerimizde eş zamanlı olarak NÖS-3 (Ne Kadar Öğrendim?) sınavı gerçekleştirilecektir.

Sınava 5 ve 6.sınıf öğrencilerimiz kendi sınıflarında dahil olacaklardır. Sınav MEB LGS ile birebir aynı formatta iki oturumda uygulanacaktır. Bu sayede öğrencilerimiz 5.sınıftan itibaren LGS uyum sürecinin psikolojik ve biyolojik basamağını da deneyimlemiş olacaklardır.

Sınavın 1.oturumu 20 Türkçe, 10 Sosyal Bilgiler, 10 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 10 İngilizce olmak üzere 50 sorudan oluşacak, sınav süresi ise 75 dakika olacaktır.

Sınavın 2.oturumu yine aynı gün öğleden sonra gerçekleştirilecek olup; 20 Matematik ve 20 Fen Bilimleri olmak üzere 40 sorudan oluşacaktır. 2.oturumun sınav süresi ise 80 dakikadır.

NÖS sınavı konu dağılımı 5.Sınıf için tıklayınız.

NÖS sınavı konu dağılımı 6.Sınıf için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
Necla ÇİÇEK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
18 Şubat 2020, Salı 11:56
Okunma
:
544 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları