Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Minik İnciler Okyanusta!
Minik İnciler Okyanusta!
  • Paylaş
Sınıf Öğretmenliği Bölüm Başkanı Mukaddes KESKİN, 1. sınıfa başlayan miniklere yönelik Uyum Programını anlattı...

Okul, çocuklar için bir eğitim kurumu olmakla birlikte, kendi akranları ile birlikte yaşadığı, büyüdüğü, eğlendiği ve öğrenerek sosyalleştiği bir ortamdır.

Günlerinin büyük bir kısmını geçireceği ortamı tanımak, alışmak ve bu ortam içerisinde kendini iyi hissetmek çocuğu rahatlatacak, akranları ile iletişimini güçlendirecek ve akademik başarısına katkı sağlayacaktır.

Sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz Uyum Programı çocukların okula uyumunu kolaylaştırmayı amaçlar.

Öğrencilerimizin ilk defa ailelerinden ve ev ortamından uzaklaşmaları ve kuralları olan yeni bir ortamla tanışmaları adaptasyon süreçleri için uyum eğitimini zorunlu kılmaktadır. Ayrıca bu dönemde çocukların okul korkuları, okula karşı olumsuz ön yargıları ve üst sınıflarla uyum problemleri de olabilmektedir. Bütün bu olumsuz etkileri en aza indirmek ve çocukların arkadaşlarını, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tanımaları için 1. sınıf öğrencilerimiz bir haftalık uyum eğitimine alınmaktadır.

Okyanus Eğitim Kurumları olarak, okyanusun minik incilerini ve bu inciler kadar heyecanlı olan değerli velilerini büyük bir sevinç ve coşku ile karşıladık.

Minik öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ile birlikte uyum eğitimine başlarken, velilerimize de kurumu tanıtan bir konferans verildi.

Konferansın hemen ardından büyük bir içtenlik ve samimiyetle hazırlanan mektuplar velilerimize hediye edildi. Karşılıklı memnuniyet içinde velilerimiz uğurlandı.

İlk Gün Mektubunu Görmek için Lütfen Tıklayınız.

Mukaddes KESKİN

Sınıf Öğretmenliği Bölüm Başkanı


Haber
:
Mukaddes Keskin
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
15 Eylül 2017, Cuma 12:21
Okunma
:
763 defa okunmuş

  • Paylaş
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları