Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Minik İnciler Okyanus'ta
Minik İnciler Okyanus'ta
  • Paylaş
Okul, çocuklar için bir eğitim kurumu olmakla birlikte, kendi akranları ile birlikte yaşadığı, büyüdüğü, eğlenerek ve öğrenerek sosyalleştiği bir ortamdır.

Günlerinin büyük bir kısmını geçireceği ortamı tanımak, alışmak ve bu ortam içerisinde kendini iyi hissetmek çocuğu rahatlatacak, akranları ile iletişimini güçlendirecek ve akademik başarısına katkı sağlayacaktır.

1.Sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz Oryantasyon Programı çocukların okula uyumunu kolaylaştırmayı amaçlar.

Öğrencilerimizin ilk defa ailelerinden ve ev ortamından uzaklaşmaları ve kuralları olan yeni bir ortamla tanışmaları uyum eğitimini zorunlu kılmaktadır. Ayrıca; bu dönemde, çocukların okul korkuları, okula karşı olumsuz ön yargıları ve üst sınıflarla uyum problemleri de olabilmektedir. Bütün bu olumsuz etkileri en aza indirmek ve çocukların arkadaşlarını, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tanımaları için 1.sınıf öğrencilerimiz bir haftalık uyum eğitimine alınmaktadır.

Okyanus Eğitim Kurumları olarak, okyanusun minik incilerini ve bu inceler kadar heyecanlı olan değerli velilerini büyük bir heyecan ve coşku ile karşıladık.

Minik öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ile birlikte uyum eğitimine başlarken, velilerimize de kurumu tanıtan bir konferans verdik.

Konferansın hemen ardından büyük bir içtenlik ve samimiyetle hazırlanan bir mektup hediye ederek velilerimizi uğurladık.

İlk Gün Mektubunu Görmek için Lütfen Tıklayınız.

Sınıf Öğretmenliği Ana Bölüm Başkanlığı


Haber
:
Mukaddes Keskin
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
10 Eylül 2018, Pazartesi 11:41
Okunma
:
1.141 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları