Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Milli Değerler Kültür Gezisi (Kuşadası-Çanakkale)
Milli Değerler Kültür Gezisi (Kuşadası-Çanakkale)
  • Paylaş
9. sınıf müfredat konularının içinde bulunan yerleri bir de yerinde görmek nasıl olurdu. İlk çağa ait antik kentin içinde o günün havasını solumak…

Eğitimin Türkiye markası Okyanus Koleji 9.sınıf öğrencileri ile Ege’ye olan yolculuğumuzda milli değerlerimiz ve medeniyetlerin beşiği olan Anadolu’yu kültür mirasıyla tanıma fırsatı yakalayacağız.

Ege bölgesinin vazgeçilmez kültür mirası ve dünyanın 7 harikasından biri olan Efes Antik Kenti, zamana meydan okuyan Celsus kütüphanesi, 25000 kişi kapasiteli antik tiyatro, Maya takviminde kıyametin koptuğunda zarar görmeyecek tek yer olarak gösterilen Şirince Köyü ile doğanın tadına varacağız.

Çanakkale ise Yunan mimarisinin eşsiz örneği ve muhteşem manzaralı Assos Antik Kenti, Behramkale’yi ve Truva’yı içine alan kültür bölgelerimizdir. Ayrıca şehitlerin şehri, milli duygularımızın en yoğun yaşandığı, Kurtuluş mücadelesine umut olan düşmana Türk’ün gücünü gösteren nadide topraklardır. I.Dünya Savaşı’nın şehitlerini koynunda barındıran şehirdir.

Kuşadası ve Çanakkale gezisi hakkında bilgi için okul idarecilerimiz ve Tarih öğretmenlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Son başvuru 28 Şubat Cuma günüdür.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Haber
:
Aylin GÜRLEK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Şubat 2020, Salı 17:25
Okunma
:
635 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları