Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kampüsler Arası Turnuvanın Birinci Aşaması 18 Kasım Cumartesi Günü Yapıldı
Kampüsler Arası Turnuvanın Birinci Aşaması 18 Kasım Cumartesi Günü Yapıldı
  • Paylaş
Beden Eğitimi Zümresi faaliyetleri kapsamında organize edilen Okyanus Kolejleri Sportif Kulüp öğrencilerimiz ve kış spor okulu öğrencilerimize yönelik olarak futbol, basketbol ve voleybol branşlarında kampüsler arası turnuvaların birinci aşaması 18 Kasım Cumartesi günü yapıldı.

Kampüslerimizdeki Futbol turnuvaları Avcılar, Halkalı, Sancaktepe kampüslerinde, voleybol turnuvaları Bahçeşehir, Çekmeköy, Güneşli kampüslerinde ve Basketbol turnuvaları Çekmeköy, Kemerburgaz, Mimarsinan kampüslerimizde düzenlendi. 
 
İl dışı maçlarımız ise Antalya, Eryaman, İncek, Nilüfer kampüslerimizde yapıldı. Bornova ve Mavişehir kampüsümüzde anaokulu etkinliği olmasından dolayı, Adana Kampüsümüzde ise veli toplantısı olmasından dolayı 25 Kasım tarihinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz müsabaka ortamının heyecanını yaşayıp, centilmence yarıştılar. Velilerimiz de tezahuratları ile öğrencilerimizin sevincine ortak olarak organizasyonumuza destek vererek daha da renklendirdiler. Birbirinden keyifli müsabakalar sırasında beden eğitimi öğretmenlerimiz , yetenekleriyle göz dolduran öğrencilerimizi müsabaka ortamında gözlemleme şansı buldular. Gösteri maçı havasında gerçekleşen organizasyonda öğrencilerimiz kendi yaş kategorisinde kıyasıya mücadele verip, yenme ve yenilme duygusunu yaşadılar.

Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekleyen öğrencilerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve destekleri için değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Beste Yalçınkaya
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
24 Kasım 2017, Cuma 17:00
Okunma
:
849 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları